Det gode
vertskap

Menneskene som bor og jobber på Sørøya er rause, gjestfrie og har en unik varme. Ragnar som kjører bussen med det lune smilet og de gode historiene. Lokalbutikken på Sørvær som åpner opp for gjester som kommer etter stengetid for å sørge for mette mager etter en lang reise. Flyplassbetjeningen med Oddbjørn i spissen som ønsker deg velkommen til Sørøya sammen med et klapp på skulderen, med ønsker om en lykkelig ferie. Ahmad som er like raus med klemmene som matporsjonene. Gulli som steiker hjemmelagede fiskekaker som du spiser rett fra gaffelen og Marc som har reist verden rundt, og vet ALLE hemmeligheter til et godt fiske. Det gode vertskap definerer oss og er vår styrke og glede. Vi legger vår stolthet i å være et godt vertskap, og vi står med åpne armer for å ønske deg velkommen.
Kem
Hasfjord villmarksopplevelser
Kor
Hasfjord
FORTELL MER
Vi holder til i ville og vakre Hasfjord. Utleie av: rorbu, båter, fiskeutstyr, kajakk, kano, telt mm. Trekkhund turer Guidede turer på sjø og fjell.
Kem
Big fish adventure
Kor
Hasvik
FORTELL MER
Big Fish Adventure er som i navnet, stor. Vi er den største aktøren på øya. Utvalget i overnatting og aktiviteter er store, og klemmene til Ahmad er størst.
Kem
Sørøya Havfiskecruise
Kor
Sørvær
FORTELL MER
Vi holder til i det idylliske fiskeværet Sørvær. Vi tilbyr guidede turer til havs og til lands, utleie av stor båt med skipper eller småbåt, overnatting
Kem
Sørøya Fishing
Kor
Breivikbotn
FORTELL MER
En liten familiebedrift som tilbyr overnatting i et hus med panoramautsikt over Breivikfjorden. Om du ønsker kan du også leie båt - med eller uten skipper.
Kem
Ragnar Nilsen Busstransport
Kor
Breivikbotn
FORTELL MER
Transportoppdrag med 49 seters buss. Guiding på Sørøya.
Kem
Sørvær Gjestehus
Kor
Sørvær
FORTELL MER
Sørvær gjestehus tilbyr overnatting og båtleie til fiske- og naturinteresserte mennesker. Alt i en magisk natur og omgivelser!